Pàgines

10 de febrer 2014

DIY - Entapissar cadires plegables!!

He decidit que cada mes escriuré un post amb algun projecte Do it yourself (DIY - fes-ho tu mateix). Seran projectes la majoria de com reciclar o millorar objectes quotidians.

Comencem el mes de Febrer amb un tutorial que feia temps que volia fer, ENTAPISSAR CADIRES PLEGABLES. Es tracta d'un projecte molt senzill i divertit de fer. La majoria tenim a casa cadires d'aquelles plegables barates per quan tenim convidats, no??, jo en tinc 4 comprades al Carrefour que em van costar uns 10€/u, l'altre dia vaig veure que ara les tenen en oferta per només 7,99€/u!!!! Ara és moment d'aprofitar l'oferta i entapissar unes cadires al teu gust.

Què necessitem?

- Cadira plegable amb el seient i el respatller desmuntables.
- Tela resistent al teu gust, jo he triat les lonetes de Ikea perquè són gruixudes i tenen estampats divertits.
- Grapadora automàtica.
- Tisores.




Doncs comencem!!!!

Primer desmuntem les dues parts com es pot veure en les primeres fotografies. Escollim la roba i tallem un troç pel respatller deixant marge per grapar d'uns 6cm aprox. i fem el mateix pel seient.

I comencem a grapa, sempre es comença a entapissar col·locant la primera grapa en el centre d'una banda, i la següent tensant bé la roba a l'altra banda i ja anem marxant cap a les cantonades.



Fixa't en deixar marcat on hi ha els forats per tornar a cargolar el seient.


I ja tenim quasi acabat el seient, per fer un bon acabat li fiquem de la mateixa tela, un retall de roba quadrada perquè quedi bé i es vegi ben acabat quan tinguem la cadira plegada.



I ara anem a fer el respatller de la mateixa manera.



Me oblidat de dir que no he tret el entapissat que ja duia la cadira perquè com que portava un embuatat així l'aprofitem i no l'hem de ficar nosaltres.
Ja tenim les dues peces preparades per col·locar. 



Ara només hem de tornar a col·locar les peces a l'estructura de la cadira.



El Polasky està molt orgullós de com ha quedat la cadira. Ara només em queda fer les 3 restants.

Fins al proper DIY!!!!! :)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...