Pàgines

31 de maig 2014

Més cubs de tela!!

Ara li tocava a la filla d'una amiga, la Julia.  Li vaig fer uns cubs de tela que li vaig enviar juntament amb un conjunt de vestidet amb tons roses. A la mami li va agradar molt tot.



:)

15 de maig 2014

Teles adhesives!!!

Ja m'ha arribat el primer encàrrec que he fet a la botiga online de ilovekutchi.com. Són teles adhesives!!!!

Les vull utilitzar per forrar uns calaixos d'aquells d'Ikea on hi guardo material per les meves creacions. Us deixo una foto i ja publicaréel resultat quan tingui temps de posar-m'hi 😊


13 de maig 2014

Més pissarres!!!!

Més pissarres portàtils pels més petits de la casa i pels no tan petits... a les noves els hi he fet la variació d'una tanca amb velcro perquè em semblava que tal com vaig ficar els lligams no quedava bé.




05 de maig 2014

TELA DE PISSARRA!!!!!


Fa uns dies vaig veure en una web, on de vegades he comprat teles, que tenien una secció de teles especials i em va picar la curiositat, en entrar hi vaig trobar TELA DE PISSARRA!!!!! que guai!!!!, encara que no sabia exactament que es podia fer amb ella.

Buscant per google vaig veure que la utilitzaven per fer unes pissarres pels nens portàtils, del plan te la poses al bolso quan vas fora amb les criatures i els hi dónes perquè juguin i no s'avorreixin, una idea genial!!!!, per a mi, són molt importants les pissarres pels nens, crec que els ajuda a deixar volar la imaginació i la creativitat.


Li he ficat unes butxaques laterals, la inferior pels guixos amb tanca de velcro i la superior sense tanca per ficar un drap amb el qual humitejant-lo podrem esborrar la pissarra.

És molt fàcil de fer, aquí deixo una fotografia de les diferents peces.


Les dues butxaques laterals pels guixos i el drap.



Queda així tancat, però haig de perfeccionar la manera de tancar-ho perquè no m'agrada gaire com queda.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...