Pàgines

30 de gener 2014

Més Samarretes Mumy'S

Més samarretes amb els nens de la meva mare!!! 

La primera amb dos nens mirant per sobre d'un mur, amb les seves corbatetes donant un toc de color.



Aquestes dues amb els nens conduint, una samarreta blava amb el nen i la samarreta verda amb la nena amb les seves cuetes.





Aquesta en un tren amb un osset en l'últim vagó.




i per últim el meu gatet amb un ratolí molt simpàtic penjat de la súper cua.



Properament més novetats.

27 de gener 2014

Pantaló SAROUEL per la Queralt!!

Uns amics de Vilanova i la Geltrú han ampliat la família, el dia 2 de Gener (ai!! quasi el mateix dia que jo ;) ) va néixer la Queralt i amb aquesta bona excusa vaig aprofitar per fer uns altres pantalonets tipus Sarouel amb estrelletes negres sobre fons lila (talla 0-3 mesos).

Davant

Darrera

La roba tant petita és una monada.
 
:)
 

23 de gener 2014

Lletres HandMade

Ja he començat a preparar coses per quan torni a obrir la Botiga passat Carnaval. 



Vull dedicar un racó als meus productes HandMade i volia que quedés ben clar que tots els productes eren HandMade així que se'm va acodir comprar unes lletres de cartró i adornar-les amb uns papers per Scrapbooking que vaig trobar de rajoles de Barcelona.

Vaig comprar les lletres a la web La tienda de Paparajote, medeixen 14 cm d'alçada.



I aquest és el resultat!!



21 de gener 2014

Més Vestidets 0-3 mesos

Aquesta és un altre prova que he fet, un vestidet amb la roba del mocador de castells. Per una banda és a topets i per l'altre és blanc amb butxaquetes, aquest model també és reversible però el darrere és creuat per portar un "cubre pañal" a joc. Un conjunt divertit amb unes babuchas a conjunt. (també reversibles amb uns gatets)





Les diferents versións:




 Caixa regal amb el conjunt de Vestidet reversible, Cubre panyal i Sabatetes reversibles. 

20 de gener 2014

Fer un PUFF amb ampolles d'Aigua

Per Internet pots trobar un munt de propostes de com reciclar objectes quotidians, un dia rebuscant per la red vam trobar com fer un Puff amb ampolles buides d'aigua i ho vam trobar la mar d'interessant, així que vam decidir guardar ampolles per provar de per un puff a veure com ens quedava.

Primer vam haver de recopilar 24 ampolles d'aigua per aconseguir un diàmetre de 45cm, i les vam encintar.


Després vam tallar dos cercles de fusta de 45cm de diàmetre.



Vam col·locar un cercle de fusta a sota i un a sobre de les ampolles per fer una base sòlida i amb una espuma de tapisser de 6cm i boata vam forrar tot el vol i la part superior per aconseguir una base per seure còmode.


Finalment vaig fer un forro amb teles gruixudes (Ikea) i la vam grapar a la base i voilà!! ja tenim un nou trasto a casa :)



16 de gener 2014

Alguns llibres CRAFTY impresindibles

Els meus Reis Mags han pensat que em dec haver portat molt bé aquest any per què el matí de Reis em vaig trobar amb la sorpresa de 3 llibres que tenia moltes ganes de llegir.


* La llista dels meus desitjos, autor Grégoire Delacourt Edicions 62. Vaig descobrir aquest llibre a la web www.thecraftydays.com on en un post amb el títol "Llibres ‘craft’ per a totes les edats" parlava d'alguns llibres que podien ser interessants per una persona crafty.


La Llista dels meus desitjos parla de la Jo, propietària d'una merceria a la ciutat d'Arrás, escriu un blog de costura amb molt d'èxit i somia en convertir-se en estilista de moda. Quan guanya 18 milions d'euros a la loteria és quan la Jo ha de plantejar-se que fer, si comprar i fer totes aquelles coses que sempre ha somniat o pel contrari quedar-se tal com està.

A vegades les petites coses són les que més valor tenen.

* Barcelona Handmade, Una guia de "The crafty Days" amb impressió de portada artesanal feta per L'Anacrònica. Impressió tipogràfica. És una edició limitada de 1000 exemplars, jo tinc la 884/1000!!



Aquesta guia és fantàstica per descobrir noves botigues craft de la ciutat, mercats, botigues on es realitzen tallers, botigues on trobar tot tipus de materials per les nostres creacions i fins i tot una guia d'espais de la ciutat on trobar inspiració. Una guia imprescindible per tota crafty. La podeu trobar a la botiga on line The crafty days, per només 10€.

I finalment un val per el qual segur que serà un imprescindible per tota emprenedora del món HANDMADE la Súper guía de Gestión del tiempo, escrit per la Elia Fibla de Superyuppies, un altre web imprescindible a conèixer, on pots trobar tutorials i molts consells de com crear la teva mini empresa, consells sobre fiscalitat, sobre com obrir la teva pròpia botiga on line, tot, tot i tot!!! és impressionant la quantitat d'informació útil que es pot trobar. 


Moltes gràcies als meus Reis Mags!!!! ;)



14 de gener 2014

Proves de Vestidets per la nova temporada.

Arran de tenir nebots he començat a fer roba de nen petit, cosa que no m'havia interessat mai, i he anat buscant patrons i tutorials per provar de fer alguna coseta. Vaig començar per uns pantalons senzills com els sarouel i després per uns petos de recien nascut seguint aquest tutorial gratuït.

Ara he començat a fer vestidets per nena reversibles també molt fàcil de fer. Us deixo alguna fotografia de part del procés. SI em queden bé potser en tindré a la botiga per la nova temporada.






13 de gener 2014

Robeta pels meus Nebots!!

El pròxim Abril seré tieta, bien!!!! per segona vegada, però aquesta de part del meu germà i seran dos bessons Nen i Nena i els Reis Mags de casa meva van decidir que com que serien molt bons nens els hi portarien molta robeta HandMade.

Aquests són els pantalonets Sarouel que els hi vaig fer, talla 0-3 mesos i uns altres iguals també els hi vaig fer al meu altre nebot en Pau però aquests ja de 12 mesos perquè en Pau farà l'anyet el pròxim 11 de Febrer.

Van quedar força graciosos i l'estampat és molt divertit.


 Darrera.

 Davant.

A part, als meus futurs nebots els hi vaig fer una caixa regal molt xula amb un conjunt de cosetes, un porta xumet, un pitet, unes sabatetes reversibles xulísimes i un peto molt guai.







 En aquesta foto els petos no estan acabats els hi falten els crecs per tancar per sota i pel tirant.


Les sabatilletes reversibles són super xules però em sembla que encara que siguin per un recien nascut, em van quedar una mica xiques.

08 de gener 2014

Amic Invisible 2014!!

Com cada any amb la colla d'amics hem celebrat el sopar de l'amic Invisible, aquest any també he volgut fer un regalet HandMade així que veient qui m'havia tocat vaig pensar que li agradaria com a regal dues fundes de trapillo per els puff que té al menjador. Són aquells puff baixets d'Ikea de vímet típics, que em vaig haver de comprar per poder fer les fundes amb la mida correcta, haig de dir però que estava desitjant tenir alguna excusa per comprar-los :)

I aquest va ser el resultat.


 

Vaig fer-ne dues i vaig gastar 2 cabdells i quart per cada funda.

A la meva amiga invisible (la Carmiela) li van agradar molt!!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...