Pàgines

13 d’agost 2013

Encàrrec de Motxilla per Festa Major

He realitzat un encàrrec d'una motxilla de cotó per una timbalera d'un grup de grallers de Sitges en la que hi volia estampar, per descomptat, uns grallers.


:)

Adhesius dels Gegants Cristians de Sitges

Com no podia ser d'altra manera també havia de fer l'adhesiu de la Geganta Cristiana de Sitges, així que aquí estan els adhesius de la parella més maca de Gegants de Catalunya (que ha de dir una sitgetana de pro, per mi els millor del món!!! :P)



Recordeu que qualsevol dels dissenys que faig a part de poder ser adhesius també es poden estampar en qualsevol peça de roba com samarretes, bolsets, motxilles, etc..

11 d’agost 2013

Adhesius pel cotxe de Gegants de Catalunya


El divendres 3 d'Agost un amic de Vilanova i la Geltrú va organitzar un sopar per a després de la baixada dels gegants per alguns amics geganters, em va encarregar de fer unes samarretes commemoratives del dia. Al final vaig decidir fer, pels nois samarreta vermella amb el Gegant de la Porra tipus che, igual que havia fet el cristià de Sitges i per les noies samarreta blava amb la Geganta grossa. Van quedar molt xules :)

I com a sorpreseta els i vaig fer per cadascú un adhesiu del cotxe amb el Gegant de la Porra, a accepció de dos convidats d'altres colles geganteres que vaig voler fer-los l'adhesiu del seu gegant. Així que vaig fer 12 Gegants de la Porra pels vilanovins, un gegant de Sta. Maria del Mar i un de Solsona (que no vaig poder entregar, ja que al final no van poder venir :( ).



Gegant de la Porra de Vilanova i la Geltrú.


Gegant Vell de Solsona.


Gegant de Sta Maria del Mar, Rei Salomó.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...