Pàgines

14 de novembre 2009

Moneders de polipiel

Noves incorporacions a les meves creacions, feia ja un temps que volia intentar de fer moneders amb boquillas, vaig trobar un lloc on em venien polipiel barata i de molt colors, i així he començat a fer alguns dissenys, n'estic preparant d'altres.

Proximamente..... más


Moneder allargat (8 x 10 cm).



Moneder mini quadrat (8 x 8 cm) 


12 de novembre 2009

Alguns penjadors pel mòbil

Alguns penjadors pel mòbil, extrets d'algunes de les agulls d'animals, d'altres són nous.



11 de novembre 2009

Noves propostes.

Ara estic començant a fer penjadors pel mòbil, alguns són emoticonos, i d'altres cares d'animals, quan els tingui acabats ja possaré alguna fotografia.

Apart alguns dels animals i nenes que fins ara només feia com agulles ara també els faré amb clauer.


Fins la pròxima
.

Més creacions per la botiga i la Fira

Aquí més creacions, he provat de fer algunes nenes d'oficis, per ara només he fet la doctora (m'ha quedat més o menys, havia d'anar amb fonendoscopi però no em va quedar massa bé) i la infermera.

Per cert com pot ser ja heu vist al blog al final si que tinc un punt de venda, gràcies a la Teresa que m'ha deixat un petit espai per les meves creacions a la seva botiga SOMNIS del Boulevard Roxy de Vilanova i la Geltú, o sigui que si us voleu passar per allà ja sabeu.





05 de novembre 2009

Productes per una Botiga i per la Fira

Aquests són algunes de les creacions que aquest cap de setmana portaré a una botiga de Vilanova i la Geltrú per si me les vol tenir a l'aparador, ja us explicaré com m'ha anat, apart també són algunes per les Fires de Santa Llúcia, que per ara de confirmada només tinc la de l'Arboç els dies 12 i 13 de Desembre.





Pitet pel Biel

Aquest pitet del Gegant de la Porra de Vilanova i la Geltrú és per el Biel, que va néixer el dia 15 de Setembre del 2009. Petonets.





Encàrrec de 8 margarites

Hola, dissabte passat em van fer un encàrrec d'imprevist de 8 margarites amb la marieta. A veure que us semblen.



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...